Despre noi

Prezentarea companiei

Despre noi
Prezentarea companiei
Despre noi
Prezentarea companiei

RoCredit

RoCredit IFN SA este o instituție financiară nebancară cu capital integral românesc, care oferă soluții rapide de creditare pentru microîntreprinderile din România.

Înființată în anul 2007, RoCredit IFN SA este o companie românească ce numără peste 2.100 de acționari și are un capital social de peste 7 milioane de euro. Acționariatul RoCredit IFN SA este structurat după cum urmează:
– Fondatori persoane fizice și juridice reprezintă 3,34% din total acționari;
– Persoane fizice fără fondatori reprezintă 91,08% din total acționari;
– Persoane juridice fără fondatori reprezintă 5,57% din total acționari.

Soluțiile de microcreditare oferite de RoCredit IFN SA respectă prevederile Băncii Naționale a României în ceea ce privește activitatea de microcreditare, compania fiind înregistrată la BNR, în registrul general sub numărul RG-PJR-25-110085/12.03.2007 și în registrul special sub numărul RS-PJR-25-110070/09.02.2012.

Pe lângă activitatea principală de acordare microcredite, RoCredit IFN SA oferă clienților săi alte activități financiare precum operațiuni de schimb valutar în legatură cu activitatea de creditare și activități auxiliare privind intermedierile financiare.

Serviciile de consultanță financiară oferite de echipa RoCredit IFN SA vizează cele mai înalte standarde de calitate, la nivel european, RoCredit IFN SA fiind încă din anul 2011 membră a Centrului Regional de Resurse de Microfinanțare și Rețea “Microfinance Centre” CEE& NIS din Europa Centrală și Asia.

Începând cu anul 2012, RoCredit IFN SA devine membră și a rețelei Europene de microfinanțare “European Microfinance Network”, accesând astfel noi surse de finanțare externă. Semnarea parteneriatelor cu finanțatori externi precum: Blue Orchard, Symbiotics Group, Responsibility, Oiko Credit, Coopest, Triple Jump este o dovadă în plus pentru profesionalismul și seriozitatea echipei RoCredit IFN SA.

Rețeaua teritorială RoCredit IFN SA numără în prezent 17 sucursale locate strategic în principalele orașe din România: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrița, București, Cluj, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmației, Suceava, Târgu Lăpuș, Târgu Mureș, Timișoara, Zalău. Sediul Central este în Baia Mare.

Pe termen mediu, RoCredit IFN SA vizează extinderea rețelei teritoriale la nivel național și sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri atât în mediul urban cât și în mediul rural.

Pentru următorii ani, RoCredit IFN SA și-a propus să rămână un reper al excelenței în domeniul microfinanțării și să contribuie activ la dezvoltarea mediului de afaceri antreprenorial din România.

Soluțiile de microfinanțare oferite de RoCredit IFN SA vizează îmbunătățirea stării de sănătate financiară a clienților și partenerilor săi și generarea unor rezultate sustenabile pe termen lung.

Verifică suma la care
poți avea acces acum!

Fara costuri suplimentare.
Ia doar ceea ce ai nevoie, cand ai nevoie.

Misiune

Misiunea RoCredit IFN SA este aceea de a oferi soluții de finanțare viabile care să satisfacă nevoile de microfinanțare ale IMM-urilor din România, în vederea dezvoltării unui mediu de afaceri competitiv atât în mediul urban cât și în mediul rural.

Oferind sprijin financiar și servicii de consultanță de specialitate clienților și partenerilor interesați în fructificarea oportunităților de afaceri, RoCredit IFN SA este un jucător activ pe piața microfinanțării, fiind o opțiune de finanțare pentru IMM-urile care urmăresc obținerea rezultatelor sustenabile pe termen lung.

Valori

RoCredit IFN SA, și-a propus, ca în următorii ani, să devină un reper al excelenței în domeniul
microfinanțării și să contribuie activ la dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri antreprenorial din România.

Valorile care ne definesc

Încredere – Serviciile de creditare sunt în mod tradițional bazate pe încredere reciprocă. Încrederea stă la baza relațiilor construite în timp cu clienții și partenerii aflați în portofoliul nostru.

Profesionalism – Avem standarde înalte de calitate care definesc fiecare acțiune și relaționare cu clienții și partenerii noștri.

Onestitate – Soluțiile financiare propuse, într-un mod direct și transparent, vizează satisfacerea corectă a nevoilor de finanțare ale clienților noștri.

Flexibilitate – Într-o piață dinamică, în continuă schimbare, suntem flexibili și adaptabili nevoilor clienților noștri oferindu-le produse dedicate.

Promptitudine – Timpul înseamnă bani. Promptitudinea cu care tratăm fiecare solicitare a clienților noștri generează eficiență și eficacitate de ambele părți.

Principii de lucru

PARTENERIATUL CU CLIENTUL
Suntem aproape de clienții noștri pentru a le oferi soluții financiare personalizate nevoilor lor de finanțare. Consultanța de specialitate oferită clienților aduce plus valoare parteneriatului nostru.

ORIENTARE CĂTRE REZULTAT
Scopul microfinanțării este acela de a genera rezultate sustenabile pe termen lung prin îmbunătățirea stării de sănătate financiară a firmelor din mediul de afaceri din România. Expertiza echipei RoCredit IFN SA pe diferite domenii de activitate oferă un avantaj competitiv parteneriatului încheiat cu clienții noștri și ne conduce spre rezultatul dorit: creșterea competitivității în rândul antreprenorilor din România.

FLEXIBILITATE ȘI CREATIVITATE
Soluțiile optime de creditare oferite clienților noștri presupun adeseori flexibilitate în abordare. Suntem creativi în construirea unor soluții de finanțare personalizate pe nevoia clientului, luând în considerare nu doar bonitatea acestuia, ci și a partenerilor săi de afaceri, bazându-ne propunerea pe expertiza și experiența dobândită de echipa RoCredit IFN SA de-a lungul celor peste 15 ani de existență.

LUCRU ÎN ECHIPĂ
Succesul este mai ușor de atins când suntem o echipă. Valorile, atitudinile, competențele și comportamentul fiecăruia dintre noi sunt puse în beneficiul echipei și al clienților noștri. Utilizăm fiecare oportunitate pentru a împărtăși experiențele dobândite, pentru a ne dezvolta personal și profesional.

Scontează acum!

Completează formularul cu încredere, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp.

Înscrie-te la newsletter

Întrebări frecvente

Suntem pregătiți să răspundem.

Rețele sociale

Păstrează legătura cu noi. Ne găsești pe următoarele rețele sociale:

Avantajele produsului

suport (în teritoriu) locuri de muncă flexibilitate fidelizare timp planificare prioritate rapiditate fără garanții lichiditate acces direct zero birocrație rapoarte afacere stabilă siguranță în control

Completați câmpurile de mai jos pentru verificarea eligibilității

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii.
Scontează simplu, rapid și fără garanții suplimentare
Monitorizare facilă a termenelor de încasare
Finanțăm până la 90% din valoarea efectului de comerț
Câmpurile notate cu * sunt obligatorii.
Siguranța afacerii tale este o prioritate pentru noi
În curând acces direct la finantare, creditare 100% online
Rapididate in accesarea finantarii si eliminarea blocajelor financiare

Completați câmpurile de mai jos pentru verificarea eligibilității

Câmpurile notate cu * sunt obligatorii.
Scontează simplu, rapid și fără garanții suplimentare
Monitorizare facilă a termenelor de încasare
Finanțăm până la 90% din valoarea efectului de comerț
Câmpurile notate cu * sunt obligatorii.
Siguranța afacerii tale este o prioritate pentru noi
În curând acces direct la finantare, creditare 100% online
Rapididate in accesarea finantarii si eliminarea blocajelor financiare